She - Beton Cire Buitentafels

Met de nieuwe collectie She beton cire buitentafels breng je een stijlvolle en moderne touch naar je tuin. Onze tafels worden met de hand gemaakt en zijn volledig op maat aan te passen, in elk gewenst formaat, design en vorm. We bieden een breed scala aan opties, zodat je de perfecte tafel voor jouw buitenruimte kunt creëren.


Speciale Buitencoating

Onze beton cire buitentafels worden behandeld met een speciale buitencoating, waardoor ze geschikt zijn om het hele jaar door buiten te staan. Deze coating zorgt voor extra bescherming tegen alle weersomstandigheden. De coating heeft een meerprijs van €399 voor een eettafel en €199 voor een salontafel.  Laat in opmerking laten weten als je gebruik wilt maken van de buitencoating.


Maatwerk en Aanpassingen

Bij She is het mogelijk om jouw eigen ontwerp voor een tafel in te dienen. Je kunt een afspraak maken om onze showroom in Huissen te bezoeken, waar we je graag helpen bij het ontwerpen van jouw droomtafel. Wil je zelf een mal tekenen en opsturen? Dat kan naar Handelstraat 11c, 6851 EH Huissen.


Service en Kwaliteit

She streeft ernaar om hoogwaardige producten te bieden tegen een betaalbare prijs. Onze buitentafels zijn krasbestendig, waterdicht, UV-bestendig en voorzien van een antibacteriële coating.

We garanderen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al onze producten, zodat je kunt genieten van een prachtige tafel die lang meegaat.


Breng Stijl naar Jouw Tuin

Haal het voorjaar in huis met onze beton cire buitentafels. Maak een afspraak in onze showroom of stuur je eigen ontwerp in voor een unieke tafel op maat.