THE STORY OF SHE

 
 
 
 
 
 
Zelf waren we al een tijdje op zoek naar een mooie organische beton cire salontafel. Die we hebben gevonden, alleen waren deze extreem duur. Daarnaast waren ze ook ontzettend grof afgewerkt en hadden een hele lange levertijd. Dus totaal niet wat we zochten! Er was dan ook geen mogelijkheid tot maatwerk. Wij dachten dat kan mooier, en zo begon ons verhaal. Met She zijn we voor betaalbaar gegaan. Je betaald bij ons niet voor het merk. Een merk wordt vaak gelijkgesteld met de kwaliteit van een product. Een duur merk wil echter nog niet zeggen dat het product ook van topkwaliteit isBij het horen van een merk hebben wij consumenten gelijk al een beeld in ons hoofd over het product. Consumenten betalen graag meer voor producten van hoge kwaliteit. Wat mensen zich niet realiseren is dat ze alleen voor het merk soms wel drie keer tot vijf keer zoveel betalen.
Bij She betalen ze alleen voor het maakwerk en de materialen. Verder hebben we gekozen voor een vrouwelijke uitstraling  met zachte vormen. Ook is dat terug te zien in het uiterlijk van het beton cire die heel zacht is en niet te veel structuur heeft. Wordt ons verhaal, jouw unieke kunststuk in jouw woonkamer?
 
We love SLOW LIVING,
We zijn vaak in het dagelijks leven druk en gehaast. Het gehaaste en onrustige gevoel de hele dag, geeft je je een vervelend gevoel. Slow living is een manier van leven die gaat over bewust keuzes maken en hier je volledige aandacht aan geven. Kwaliteit boven kwantiteit ook zo met onze tafels. Bedacht, duurzaam en tijdloos.
 
Geïnspireerd door de unieke eigenschappen van de vrouwelijke vorm, zijn hun tafels doordrenkt van zachte puurheid en elegantie. Het ambachtelijke handwerk dat wordt verricht in het atelier, waar alleen vrouwen deel van uitmaken, ademt een ongekende passie en toewijding uit.
One of a Kind She is niet zomaar een meubelmerk, het is een manifestatie van vrouwelijke kracht en creativiteit in zijn puurste vorm.
 
 
Lots of Love Milou en Shenna

 

 

 

 

We have not just designed a table,

we have made art that you can use everyday for the rest of your life.

 

It’s no secret that buying handmade has a number of benefits on the environment. For one, handmade products use less energy and fewer resources than their factory-made counterparts. In addition, handmade products are often made with love and care, which can result in less waste and less pollution.

Besides the environmental benefits, buying handmade is also often more enjoyable. You get to know the maker and the story behind the product, and you can be sure that the product is of high quality.

There are also a number of ethical reasons to buy handmade. For example, handmade products are often made with sustainable materials and methods, and they often have a lower carbon footprint than factory-made products.

So, whether you’re looking to save resources, protect the environment, or boost your own morale, buying handmade is a great option.

 

 

Betaalbare beton Cire tafels

 

Met She zijn we voor betaalbaar gegaan. Je betaald bij ons niet voor het merk. Een merk wordt vaak gelijkgesteld met de kwaliteit van een product. Een duur merk wil echter nog niet zeggen dat het product ook van topkwaliteit isBij het horen van een merk hebben wij consumenten gelijk al een beeld in ons hoofd over het product. Consumenten betalen graag meer voor producten van hoge kwaliteit. Wat mensen zich niet realiseren is dat ze alleen voor het merk soms wel drie keer tot vijf keer zoveel betalen.

Bij She betalen ze alleen voor het maakwerk en de materialen. Verder hebben we gekozen voor een vrouwelijke uitstraling  met zachte vormen. Ook is dat terug te zien in het uiterlijk van het beton cire die heel zacht is en niet te veel structuur heeft. Wordt ons verhaal, jouw unieke kunststuk in jouw woonkamer?