Design for a Better World

 

Bij She geven we de voorkeur aan het gebruik van natuurlijke of gerecyclede materialen bij het vervaardigen van onze tafels. Door deze bewuste keuze zijn onze tafels niet alleen prachtig om te zien, maar dragen ze ook bij aan een betere wereld.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom kiezen we er bijvoorbeeld voor om de onderkant van onze tafels niet verder af te werken met extra lagen beton cire, aangezien dit niet milieubewust is. In plaats daarvan maken we gebruik van eco-verf of laten we het hout in zijn natuurlijke witte staat. Op deze manier streven we ernaar om niet alleen esthetisch aantrekkelijke producten te creëren, maar ook bij te dragen aan een gezondere planeet voor de toekomst.

Wij staan voor S L O W intieur

 

LESS IS MORE 

Stilstaan bij de kleine dingen, bewuster consumeren en leven in het hier en nu: het is een aangename trend die we massaal hebben omarmd. Door het drukke alledaagse leven vol hectiek en stres momentjes, lijken de dagen steeds sneller voorbij te vliegen. Geen wonder dus dat we massaal verlangen naar rust en ontspanning. Een goed startpunt voor een langzamer leven is de inrichting van je huis. Want slow living is niet alleen een manier van leven, maar ook een woonstijl. 

 

Wat is slow living?

Slow living is een levensstijl en gaat hand in hand met mindfulness en versimpeling. Ga maar eens na: elke dag zijn we overal en nergens met onze gedachten, behalve in het hier en nu. Hoog tijd dus om even een versnelling lager te schakelen en onze gedachten te concentreren. Het basisidee van deze levensstijl is om je te concentreren op individuele dingen die voor jou belangrijk zijn. Bewust waarnemen en ervaren dus. 

 

 

Slow living als woonstijl

Slow living gaat in de eerste plaats over het bewuster worden van jezelf en het leven om je heen. Geniet van de kleine dingen die het leven te bieden heeft, aangezien eenvoud precies is wat je nodig hebt om gelukkig te zijn en je thuis te voelen. Geen overdreven materialisme en het klakkeloos opvolgen van de laatste trends dus, maar rust, persoonlijkheid en simplisme. 

Dat de slow movement na de voedselindustrie voet zette in de interieurwereld, is een vrij logische stap. De toestand van je huis weerspiegelt immers ook de toestand van je eigen geest. Voordat je deze woonstijl goed en wel kunt implementeren, is er eerst een frisse start nodig. Een nieuw begin en een leeg canvas om mee te werken. Hoe je dit doet? Door te ontspullen.

 

Kwaliteit, geen kwantiteit

De uitspraak kwaliteit boven kwantiteit is stevig verankerd in de slow living trend. ‘Less is more’ is hét mantra van deze woonstijl en bewijst keer op keer ​​hoe weinig dingen je echt nodig hebt om een stijlvol huis in te richten. Omarm dus het minimalisme in huis door alleen voor de essentiële, hoogwaardige meubels te kiezen met een perfecte balans tussen functionaliteit en vormgeving.