DINING TABELS

We kunnen elke vorm en maat maken. 
Zelf een vorm aanleveren kies dan: Design your own dining table.

hier vindt je de actuele levertijden

The moments of happines 

Our tables give you great happiness and joy.

You share there your best memories and share them with your family and friends.

 

 

 

Ontwerp zelf je eigen beton cire tafel. kies jouw ideale vorm, maat, design en creëer jouw unieke tafel. 

 

Het makkelijkste is als je op een stukje inpakpapier of karton zelf de vorm van de tafel maakt met de afmetingen erbij. Zo kan je de gemaakte mal ook uitproberen in je eigen woonkamer/keuken. 

Het wordt 1 op 1 gemaakt maar door zaagwerk kan er wat speling in het ontwerp zitten. 

 

Lukt het tekenen niet?  Dan mag je altijd langs komen op afspraak zodat er samen een schets gemaakt kan worden.

 

Ook een extra leuke bonus aan je eigen ontwerp maken, de tafel kan namelijk naar jou worden vernoemd!  We kunnen met de tafel geen exclusiviteit beloven, andere mensen kunnen de tafel namelijk ook mooi vinden en kiezen voor dit ontwerp. 

 

ONTWERP OPSTUREN

Zodra je klaar bent met het ontwerpen van je design stuur je het op naar Handelsstraat 11c in Huissen. Dan maken wij jou gekozen ontwerp precies na.  

CREATE YOUR OWN TABLE

 

ONDERHOUD BETON CIRE

 Beton cire  tafels zijn erg makkelijk te onderhouden, wij werken met een coating speciaal voor ons beton cire . Deze coating is waterdicht zodat de tafel goed beschermd is.  Je kunt de tafel gemakkelijk schoonmaken met een zachte natte doek met lauwwarm water, je hebt dus geen schoonmaakmiddel nodig. Ook is het handig om rekening te houden met het volgende als het aankomt op beton cire tafels:

 

Het materiaal van de tafels is hard en stevig, toch is het verstandig om op te letten dat er geen zware of scherpe voorwerpen op het oppervlak vallen. Ook is het niet handig om schuursponsjes of andere scherpe, grove voorwerpen te gebruiken voor je tafel. Door hierop te letten voorkom je dat er krassen op je beton cire tafel komen.  Dat is niet alleen bij een beton Cire tafel maar ook bij een houten, marmeren, kunstof etc. 

 

Gebruik geen producten met zuur, ook niet verdund. Hiermee maak je namelijk de coating kapot en dan is je tafel niet meer beschermd. Zijn er wel producten met zuren op je tafel gekomen? Zuren: antikalk-middelen, (schoonmaak-)azijn, kalkoplossers, cementsluierverwijderaar, zoutzuur, citroensap, sinaasappelsap, wijn en koolzuurhoudende dranken. Dan moet je deze zo snel mogelijk verwijderen met een zachte doek en veel water om te zorgen dat er zo min mogelijk schade ontstaat. 

 

Ook is het verstandig om te letten op snelle grote temperatuur verwisselingen, zo kan je geen hete pannen direct op tafel plaatsen. Het is handig om hiervoor een een onderzetter te gebruiken. 

Wees voorzichtig aan tafel met kruiden zoals kurkuma kruiden, dit kan namelijk in de tafel trekken.  (Kruiden kan overal intrekken, hout, kunsstof etc dus ook in beton cire).