Beton Ciré tafel schoonmaken

Het materiaal is krasbestendig, waterbestendig, voegloos en biedt daarmee een perfecte tafel. Het materiaal is daarnaast watervast en vloeistofdicht waardoor het materiaal uitstekend bestand is tegen een vochtige omgeving. Het goed onderhouden van je Beton Ciré meubelen is echter wel van belang om zo lang mogelijk van de meubels te blijven genieten. 

 

Net als alle andere soorten meubelen dienen Beton Ciré tafels regelmatig schoongemaakt te worden. Door de tafels regelmatig schoon te maken zorg je ervoor dat de meubelen langer mee gaan en er daarnaast keurig uitzien. Om dit zorgvuldig te doen zijn er enkele zaken waarmee je rekening dient te houden.

Het is belangrijk om geen scherpe of grove voorwerpen te gebruiken voor het schoonmaken van Beton Ciré. Gebruik dus geen schuursponsjes of andere voorwerpen om vlekken te verwijderen. Om een betonlook tafel schoon te maken kun je het beste gebruik maken van een zachte licht vochtige doek. Vaak is het al voldoende om slechts water te gebruiken om het Beton Ciré schoon te maken.

Indien je toch graag gebruik wilt maken van een schoonmaakmiddelen, kun je het beste kiezen voor een middel dat geen zuren bevat, dit kan namelijk tot vlekken lijden en het beton aantasten. Zuren kunnen leiden tot onherstelbare beschadiging aan het betonoppervlak. Vermijd dus producten zoals antikalk-middelen, (schoonmaak-)azijn, zoutzuur, wijn, citroensap of sinaasappelsap. Met schoonmaak middel maak je de coating kapot.. en is deze dus niet meer beschermd. 

De meubelen van beton ciré zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daarom bestand tegen tal van omstandigheden. Echter dienen de meubelen zorgvuldig onderhouden te worden om de kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen. Je kunt altijd nog naar een tijdje een extra coating er over heen te lakken. Onze coating bestellen? Dat kan. Stuur ons een berichtje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.