Ideeën voor jouw salontafel decoratie

Ideeën voor jouw salontafel decoratie!

De salontafel is het middelpunt van de woonkamer en jouw persoonlijke hulp. Je zet er een drankje op, maar het is ook dé plek om je mooiste spullen op tentoon te stellen. Met salontafel decoratie voeg je echt iets toe aan je interieur. 

Hoe style je een salontafel?

Een kopje koffie, de krant, een tijdschrift of een plateau met snacks voor je gasten: de salontafel is de plek waar je alles op kwijt kunt als je gezellig neerploft op de bank. Dit tafeltje is dan ook hét functionele meubelstuk in de zithoek. Maar naast praktisch, mag de salontafel ook aantrekkelijk zijn. Met salontafel decoratie maak je het de eyecatcher van de woonkamer.

Welke decoratie zet ik op een salontafel?

Maar hoe pak je dat aan? Je hebt maar een klein oppervlak beschikbaar om jouw persoonlijke stijl door te voeren. En de keuze is reuze. Van kaarsen tot dienbladen en van tijdschriften tot vaasjes: alles kan als decoratie dienen.

Zie deze filmpjes hier onder met de gestijlde SOUL. Links met zwarte items en rechts met lichtere aarde tint items. Alle items zijn verkrijgbaar bij Loft in Arnhem.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.