Styling salontafel

Vaak staat je salontafel op een centrale plek in huis, dit maakt het ook dé perfecte plek om je eyecatchers op tentoon te stellen. Zo zijn er ook genoeg mogelijkheden als het aankomt op je salontafel stylen, hier laten wij je zien hoe.

 

SPEEL MET VORMEN

Speel met vormen! Zo creëer je een levendig effect. Vind je items die allemaal de zelfde hoogtes en vorm hebben saai? Kies dan voor items met verschillende hoogtes en vormen. Zo kan je kiezen voor een coffee table book met daarop een mooie vaas. Maar ook voor een organisch gevormde vaas met daarnaast een kaarsenhouder.  Wel is het handig om je te houden aan een kleurenpalet, zo behoud je ook de rust in een ruimte. 

VOEG BLOEMEN TOE

Voeg droogbloemen toe aan je vazen. Wat natuurlijk altijd een goede optie is en mooi blijft is een mooie vaas met daarin droogbloemen. Zo houd je de natuurlijke tinten toch in stand maar creëer je wel een echt statement piece in jouw woonkamer. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een mooi bosje bloemen, zo kan je zelf een leuke samenstelling aan bloemen creëren die in jouw eyecatcher vaas op tafel kunnen. Zo kan je ook gemakkelijk afwisselen qua bloemen zodat je toch wat verandering hebt zo nu en dan in je interieur.

KIES VOOR MEERDERE SALONTAFELS

Ook kan je natuurlijk altijd meerdere salontafels samen combineren. Is je woonkamer bijvoorbeeld niet heel groot? Kies dan voor meerdere kleinere salontafels. Zo krijg je een speels effect. Je kan dit aankleden met bijvoorbeeld op de ene tafel een van onze organic trays  en op de andere tafel een mooie vaas. De organic trays mogen best in het zicht liggen, zo kan je het gebruiken om bijvoorbeeld een koffie kopje op zetten. Zo voorkom je namelijk ook dat er beschadigingen op tafel komen. Ook is het handig omdat het wat netter oogt. Door deze dingen toe te passen maak je het speels maar behoud je ook het minimalistische van de ruimte!

HET PLAATSEN VAN JE ACCESSOIRES 

Je hoeft natuurlijk niet gelijk je hele salontafel vol te zetten, daarom kan het handig zijn om decoratie te clusteren.  Vaak wordt vooral het midden gekozen als styling plek voor een salontafel, maar er zijn ook genoeg andere opties waarmee je kan experimenteren. Bij een ronde of organische salontafel is het namelijk leuk om je decoratie in een driehoek tentoon te stellen. Door voor bijzonder gevormde decoratie te kiezen creëer je ook weer dat speelse effect. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.