One of a kind op de vt wonen design beurs

Van 3 oktober tot en met 8 oktober vindt de meest inspirerende woonbeurs van Nederlands weer plaats, de vt wonen design beurs. Hier staan super veel bekende en nieuwe woonmerken klaar om hun nieuwste collecties en woonmerken aan je te tonen. Je kan er echte eyecatchers vinden, namelijk onze tafels. 

ONE OF A  KIND OP DE VTW WONEN DESIGN BEURS

 

Dit jaar was One of a kind te vinden op de vt wonen en design beurs met We are wow. Zij bieden verschillende soorten paints aan die een tijdloze stijl laten zien, dit was dus de perfecte kans voor een samenwerking met One of a kind. De paints van we are wow zijn de perefcte combinatie met onze beton cire tafels, zoals je hier kan zien zijn onze tafels makkelijk te combineren en passen ze in elke kleurencombinatie thuis.

BETON CIRE TAFELS

 

De tafels worden op maat gemaakt, wat betekent dat ze worden aangepast aan de specifieke afmetingen en wensen van de klant.

Beton cire is een uitstekend materiaal voor tafelbladen omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het heeft een moderne en japandi uitstraling, waardoor het goed past in diverse interieurstijlen.

Beton cire tafels op maat kunnen zowel binnen als met een extra coating buiten worden geplaatst, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huiselijk als commercieel gebruik.

 

 

Benieuwd naar de verschillende soorten tafels die wij hebben? Neem hier een kijkje. Heb je zelf eventueel ideeën over jouw toekomstige droomtafel? Maak dan een eigen ontwerp, hier kan je zien hoe je dit het beste kan doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.