Hoeveel mensen kunnen aan een eettafel

Hoe heerlijk is het om lekker met het gezin aan een geweldige eettafel te zitten! De eettafel is vaak een centraal onderdeel van het huis. Je kan hier heerlijk dineren, ontbijten, borrelen en tot rust komen na een lange dag met een bakje koffie. Ook een belangrijk onderdeel van de eettafel is natuurlijk mensen ontvangen, de eettafel wordt namelijk ook steeds meer gebruikt voor andere dingen naast alleen eten. Een eettafel is dus een belangrijk onderdeel van het huis. Bij One of a kind ontwerpen wij deze must haves! Maar dit kan je natuurlijk ook zelf doen, benieuwd hoe? Klik dan hier.

AANTAL PERSONEN

 

Als je een eettafel koopt is het natuurlijk wel handig dat hij groot genoeg is zodat het gezin hier gezamenlijk kan zitten, maar ook om eventueel bezoek aan te ontvangen. Aan onze Diner table organic kunnen 6 personen zitten en de Diner table the round is perfect voor 4 personen.  Vanwege de organische vorm kan je natuurlijk altijd nog wat stoelen bijschuiven voor wanneer er bezoek is. 

EETTAFEL

 

Kortom, de eettafel wordt steeds vaker ook voor andere dingen gebruikt. Het is daarom slim om goed te kijken naar welke tafel het beste bij jou past. Daarom is het dus ook ideaal dat je hem bij One of a kind zelf kan ontwerpen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.