Lunchspots in omgeving Arnhem/Nijmegen

Na het lange reizen en het eindelijk bemachtigen van een prachtige tafel, lijkt het een heerlijk idee om daarna te kunnen genieten van de omgeving Arnhem/Nijmegen. Geniet van de sfeervolle omgeving door te kunnen ontbijten of brunchen in de omgeving Arnhem/Nijmegen.

Om in de stijl van Oneofakindshe te blijven hebben wij de leukste hotspots op een rijtje gezet waar je zeker eens langs kunt gaan! 

Down Town

 

Down Town. Bij de Grote Markt kun je Down Town vinden aan de Kannenmarkt. Het interieur heeft veel te maken met witte tinten en ook heeft het restaurant een leuk terrasje voor de warme dagen. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en heerlijke taartjes. Natuurlijk kun je hier ook inspiratie opdoen.

https://www.downtownnmgn.nl/down-town/

Nolita Nijmegen

Grote liefhebber van pancakes? Bij Nolita in Nijmegen ben je dan namelijk bij het juiste adres! Nolita is een lunchroom bekleed met roze tinten. Misschien is dat een nieuwe inspiratie in combinatie met jouw nieuwe tafel aankoop?

https://www.nolita-nijmegen.nl/

nolita nijmegen restaurant

Kushiin Nijmegen/Utrecht 

3. Kushiin heeft twee locatie's: Nijmegen en Utrecht. De stijl komt veel overeen met onze stijl. Het interieur van Kushiin is een mix van tijdloos en een rustieke charme. Het restaurant heeft veel afwerkingen beton hout en industriële schoonheid. Er is hier dus veel inspiratie op te doen met onze tafels en/of andere producten uit ons assortiment. 

https://kushiin.nl/

 

Poke House Arnhem 

Het interieur van Poke House geeft de sfeer van minimalisme en natuurlijke schoonheid uit, waarbij de nadruk ligt op eenvoudige minimalisme en duurzaamheid. De tafels, gemaakt van duurzame  materialen, stralen een warme, rustieke uitstraling uit die perfect samengaat met de organische custom-made meubels waar OneOfAKindShe zo bekend om staat. Elk detail is doordacht gekozen, van de subtiele kleurenpaletten tot aan de sterke accenten die een gevoel van vakmanschap uitstralen.

https://www.pokehouse.nl/

LOTS Brunch Club

 

Als je verder duikt in de stad Arnhem, kom je terecht bij LOTS Brunch Club. De plek is omringt door een rustige en lichte ruimte. Dit past natuurlijk perfect bij onze beton cire organische tafels. Bij LOTS Brunch Club valt er veel inspiratie op te doen. Ook zie je veel trendy meubels voorbij komen. Misschien een extra aankoop bij ons?

 

https://www.lotsbrunchclub.nl/

 

Fresca Nijmegen

 

Fresca Nijmegen. Toch liever een brunchspot in Nijmegen? Probeer Fresca! De keuze aan meubels varieert van modern tot strak tot traditioneel tot rustiek. De brunchspot heeft een volle palet met allerlei soorten kleuren. Dus mocht je een beetje inspiratieloos zijn welke richting je op wilt met kleuren, neem een kijkje bij Fresca. 

 

https://frescanijmegen.nl/

Mams Coffee

 

Stel je een plek voor waar de geur van vers gezette koffie je begroet zodra je binnenkomt. Dit kan je namelijk verwachten bij Mams coffee. Ondanks dat de ruimte niet groot is, weet Mams coffee het goed te kunnen inrichten. Door de slimme indeling met meubels en speling van lichten oogt het plekje niet klein. Ook van kleine ruimtes kun je er wat van maken!

 

https://www.mamscoffee.nl/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.