KLEUREN STAALTJE

Bij one of a kind gaan wij alleen nog gebruik maken van de kleur sand. Van de 100 tafels die wij maken kiezen maar twee mensen voor een tafel in een andere kleur, dit betekent dat wij cire moeten weggooien.  Wij willen duurzaam zijn en hebben hier daarom voor gekozen . Sand is ook een vaker voorkomende keuze omdat die bij elk interieur past.

Wil je toch echt een andere kleur? Dan is dit mogelijk in overleg.

Op ons instagram account staan alleen maar foto's van tafels  met de kleur 'sand'.  Zo kun je zien hoe die kleur binnen elk interieur past.

 

Je kan ook altijd betalen bij ons via een aanbetaling. Hier de link naar de aanbetaling: AANBETALING

Color sample SAND

€ 4,95

Color sample SAND

€ 4,95

We werken op het moment alleen met de kleur Sand

 

Van de 100 tafels die wij maken kiezen er maar 2 mensen voor een tafel in een andere kleur, dit betekent dat wij helaas cire weg moeten gooien. We gaan dus weer terug naar onze oude werwijze: We hebben alleen de kleur sand. 

 

Wij willen duurzaam zijn en hebben daarom hiervoor gekozen. Sand is de meest bestelde kleur omdat het bij elk interieur past. Door de natuur tint past de kleur zich aan bij elk interieur. 

Wil je toch een andere kleur? Dan is dit mogelijk in overleg. 

 

De Kleur kan soms iets afwijken van de kleurstaal. Dit komt omdat de tafel een extra toplaag heeft voor een mooie glanzende afwerking, wat niet zichtbaar is op de kleurstaal.

 

Levertijd - wisselend ligt aan als ze opvoorraad zijn anders moeten ze gemaakt worden en dat kan 3/6 werkdagen duren

Beton cire 

Wij maken onze tafels met beton cire, dit is een samengesteld product. De kleur kan iets variëren ten opzichte van de kleurstaal.

Daarnaast heeft de tafel een extra toplaag voor een mooie glanzende afwerking, wat niet zichtbaar is op de kleurstaal.