One of a kind x Lvt vloeren

We waren bezig om onze showroom op te knappen. We wouden graag een mooie bijpassende vloer. Hiervoor zijn we toen opzoek gegaan en zijn we uitgekomen bij Lvt vloeren. We hadden toen samen contact gehad en het leekt ons beide super leuk om hier een samenwerking van te maken. We zijn toen samen gaan kijken naar wat past mooi bij het bedrijf. 

Lees meer »

INTERIEUR TRENDS 2024

2024 is weer van start gegaan, dit betekent dat we weer kunnen gaan kijken naar de nieuwe interieur trends van 2024. Of je nou wilt beginnen aan een complete make-over of een kleine aanpassing wilt doen, met de woontrends van 2024 kan je in ieder geval alle kanten op. 

Lees meer »

One of a kind x Anna Charmu

Wij hebben in december de leukste giveaways uitgekozen met de mooiste merken. Dit doen wij om onze krachten te bundelen en elkaar te supporten. Zo zijn we voor de decembermaand giveaway terecht gekomen bij Anna Charmu.

Lees meer »

Hoeveel mensen kunnen aan een eettafel

Hoe heerlijk is het om lekker met het gezin aan een geweldige eettafel te zitten! De eettafel is vaak een centraal onderdeel van het huis. Je kan hier heerlijk dineren, ontbijten, borrelen en tot rust komen na een lange dag met een bakje koffie. Ook een belangrijk onderdeel van de eettafel is natuurlijk mensen ontvangen, de eettafel wordt namelijk ook steeds meer gebruikt voor andere dingen naast alleen eten. Een eettafel is dus een belangrijk onderdeel van het huis. Bij One of a kind ontwerpen wij deze must haves! Maar dit kan je natuurlijk ook zelf doen, benieuwd hoe? Klik dan hier.

Lees meer »

One of a kind op de vt wonen design beurs

Van 3 oktober tot en met 8 oktober vindt de meest inspirerende woonbeurs van Nederlands weer plaats, de vt wonen design beurs. Hier staan super veel bekende en nieuwe woonmerken klaar om hun nieuwste collecties en woonmerken aan je te tonen. Je kan er echte eyecatchers vinden, namelijk onze tafels. 

Lees meer »

Styling salontafel

Vaak staat je salontafel op een centrale plek in huis, dit maakt het ook dé perfecte plek om je eyecatchers op tentoon te stellen. Zo zijn er ook genoeg mogelijkheden als het aankomt op je salontafel stylen, hier laten wij je zien hoe.

Lees meer »

Droomtafel

Bij She kun je een unieke beton cire droomtafel ontwerpen die helemaal aan jouw wensen voldoet. Hier is een stappenplan om je op weg te helpen bij het ontwerpen van je droomtafel:

Lees meer »