CHAIR COLLECTIE

Ontdek onze prachtige eigen collectie eetkamerstoelen die perfect aansluit bij onze tafels. Gemaakt van hoogwaardig walnoothout en bekleed met fijne stoffen, vormen onze eetkamerstoelen de ideale aanvulling op jouw eetkamer. Met oog voor detail en vakmanschap zijn deze stoelen ontworpen om comfort te bieden en stijl toe te voegen aan jouw interieur.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij uitsluitend met het beste massief hout. Voor al onze meubelstukken gebruiken we enkel hoogwaardig walnoot- en eikenhout, dat bekend staat als het beste materiaal in de meubelindustrie. Onze zorgvuldig geselecteerde stukken hout met de fijnste houtstructuur getuigen van onze aandacht voor detail en vakmanschap. Wij streven ernaar om meubels van de hoogste kwaliteit te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en lang meegaan.

Ambachtelijk vakmanschap staat centraal bij al onze producten, die stuk voor stuk met de hand worden vervaardigd met oog voor detail. Elk item wordt met zorg en precisie met de hand geschuurd, waardoor elk meubelstuk uniek is en tot in perfectie is afgewerkt. Door het handgemaakte proces en de complexiteit van onze ontwerpen kan het voorkomen dat er natuurlijke kleurschakeringen en variaties zichtbaar zijn, wat bijdraagt aan de authenticiteit en charme van onze meubels.

Wij streven naar  duurzaamheid met al onze producten, die milieuvriendelijk zijn. Vanaf de productie tot het gebruik en de verwijdering ervan, zijn onze meubels niet schadelijk voor het milieu. Het hout dat wij gebruiken is voorzien van een certificaat, wat garant staat voor verantwoord bosbeheer. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van recyclebare materialen voor onze bekleding, waardoor wij bijdragen aan een circulaire economie en een groenere toekomst.