One of a kind x Lvt vloeren

SHOWROOM 

We waren bezig om onze showroom op te knappen. We wouden graag een mooie bijpassende vloer. Hiervoor zijn we toen opzoek gegaan en zijn we uitgekomen bij Lvt vloeren. We hadden toen samen contact gehad en het leekt ons beide super leuk om hier een samenwerking van te maken. We zijn toen samen gaan kijken naar wat past mooi bij het bedrijf. 

WE LOVE WALNOT!

We hebben gekozen voor de kleur walnoot in onze showroom. Dit hebben we gedaan omdat de kleur walnoot een warme kleur is en dus een warme uitstraling geeft. Dit is daarom een hele mooi combi samen met onze beton cire tafels. Het is perfect voor in onze showroom dus! We kunnen nu dat de vloer ligt allemaal mooie content mee maken, en zo ook een mooi showroom tonen aan de klanten die een afspraak bij ons hebben. 

PVC VLOEREN EN HET MERK VAN LVT VLOEREN 

PVC vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en worden gezien als een geweldige optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvrije vloerbedekking. PVC vloeren zijn vloerbedekkingen gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een kunststof die bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor ze zeer veelzijdig en geschikt zijn voor vrijwel elke kamer in huis.

 

PVC vloeren bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbedekkingen. Ten eerste zijn ze zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukbezochte kamer in het huis. PVC vloeren zijn ook gemakkelijk schoon te maken en hebben weinig onderhoud nodig, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met huisdieren of kleine kinderen. Bovendien zijn PVC vloeren waterbestendig, wat betekent dat ze kunnen worden geïnstalleerd in keukens, badkamers en andere vochtige gebieden van het huis zonder dat er schade optreedt.

 

Als je ook zo een mooie pvc vloer wilt, klik hier voor meer informatie over Lvt vloeren

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.